Anlita professionell hjälp om du flyttar 

När du ska flytta är det mycket att tänka på. Du kanske tänker att du kan sköta flyttandet själv med hjälp av vänner men det är verkligen värt att anlita en flyttfirma istället. Det är tungt att flytta och dina krafter kan du använda till bättre saker än att bära kartonger och möbler – och överlåta det till sin flyttfirma. 

 

Innan flytten 

När du väl har bestämt att du ska flytta är det oerhört mycket att tänka på. Du ska skaffa flyttlådor och ordna material att packa med som exempelvis tidningar eller bubbelplast och silkespapper. Sedan är det dags att packa ner alla dina saker som böcker, glas och porslin och annat smått och gott. Kanske upptäcker du att du har många saker som du egentligen inte behöver som du kan passa på att slänga eller ge bort när du ändå håller på. Det är alltid skönt att sortera. Sedan behöver du ha ordnat med en flyttbil och vänner som kan hjälpa dig med bärandet. Om du istället vänder dig till en professionell flyttfirma behöver du inte tänka på något av detta. Firman kommer den dag och tid ni har gjort upp. Jabeexpress lyfter, bär och packar in i bilen.  Dessutom kan de också packa ner alla dina saker i kartonger om du vill. De tar i så fall med kartonger och packmaterial. Då slipper du även det momentet och allt går lätt och smidigt. 

 

Detta får du med en professionell flyttfirma 

När du köper en professionell flyttfirmas tjänster får du själv en massa tid över till att göra det som är roligt i flytten. Du lämnar över det tunga och besvärliga och siktar in dig på det lätta och roliga. Istället för att bära och släpa sätter du upp tavlor och gardiner. Och när flyttdagens kväll kommer kan du sätta dig ner och njuta av dina nya inredningsidéer istället för att vara helt slutkörd och somna i soffan. En professionell flyttfirma har också försäkringar som täcker om något skulle hända. Hur bra du än packar och hur försiktig du än är kan en olycka hända. En försäkring täcker då detta vilket är bra. En annan viktig poäng med att anlita en firma är att du kan få RUT-avdrag. Du betalar då alltså bara halva priset. Detta är ett avdrag som du ska utnyttja. En del firmor erbjuder också flyttstädning som du också kan få RUT-avdrag för. Städning är ju inte det roligaste som finns och att lämna ett sådant omfattande arbete till proffs är ju aldrig fel. Då kan du helt och hållet fokusera på den nya bostaden som naturligtvis är mycket roligare. 

Att anlita en flyttfirma är det bästa du kan göra. De sköter det jobbiga och du får alla möjligheter att fokusera på det du tycker är roligt och det du själv vill göra.